Πολιτική Αποστολών

Χρόνος επεξεργασίας αποστολών

Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται ή παραδίδονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Εάν αντιμετωπίζουμε μεγάλο όγκο παραγγελιών, οι αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μερικές ημέρες. Παρακαλούμε επιτρέψτε επιπλέον ημέρες κατά τη μεταφορά για την παράδοση. Εάν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

Τιμές αποστολής & εκτιμήσεις παράδοσης

Προορισμός αποστολής

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

Ελλάδα

5-12 εργάσιμες ημέρες

 

Επιβεβαίωση αποστολών & παρακολούθηση παραγγελίας

Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης αποστολής μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας που περιέχει τον αριθμό παρακολούθησης. Ο αριθμός αποστολής θα είναι ενεργός μέσα σε 24 ώρες.

Τελωνεία, Δασμοί και Φόροι

Η Alitty δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τελωνεία και φόρους που εφαρμόζονται στην παραγγελία σας. Όλα τα τέλη που επιβάλλονται κατά τη διάρκεια ή μετά την αποστολή είναι ευθύνη του πελάτη (τιμολόγια, φόροι κλπ.).

Ζημιές

Η Alitty δεν ευθύνεται για τυχόν ζημιές ή απώλειες προϊόντων κατά τη διάρκεια της αποστολής. Εάν λάβατε την παραγγελία σας κατεστραμμένη, επικοινωνήστε με τον μεταφορέα αποστολής.

Παρακαλούμε αποθηκεύστε όλα τα υλικά συσκευασίας και τα χαλασμένα αγαθά πρίν επικοινωνήσετε με τον μεταφορέα αποστολής.

Πολιτική Επιστροφών

Η Πολιτική Επιστροφών και Επιστροφής Χρημάτων παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές και τις διαδικασίες για την επιστροφή της παραγγελίας σας.